Priligy, Sinun ei tarvitse vetää itseäsi etukäteen

Priligy ilman reseptia

Naisten Priligy Osta

Mikä Priligy on ja mihin sitä käytetään

Priligyllä on toimiva aineosa, nimeltään dapoksetiini. Tässä on kokoelma reseptejä, joita kutsutaan selektiivisiksi serotoniinin takaisinoton estäjiksi (SSRI). Priligy voidaan myös tunnistaa 'urologisena' reseptinä. Priligy rakentaa purkamiseen kuluvan ajan ja voi parantaa miesten orgasmin hallintaa. Tämä voi vähentää tyytymättömyyttä tai stressiä nopeasta miesten orgasmista. Priligyä käytetään käsittelemään ennenaikaista miesten orgasmia aikuisilla miehillä, jotka ovat kypsyneet 18 – 64 vuotta. Aikainen miesorgasmi on kohta, jossa mies purkautuu vähällä seksuaalisella kiihdytyksellä ja ennen kuin mies tarvitsee. Tämä voi hämmentää miestä ja saattaa häiritä seksuaalisia suhteita.

Mitä sinun on tiedettävä ennen kuin otat Priligyn

Yritä olla ottamatta Priligyä, jos dapoksetiini tai mikä tahansa tämän reseptin eri osista vaikuttaa haitallisesti Priligyyn.

 • sinulla on sydänongelmia, esimerkiksi sydän- ja verisuonivaurioita tai sydämen poljinnopeutta koskevia ongelmia
 • sinulla on tausta, joka on merkitty swooningilla
 • sinulla on koskaan ollut hulluutta (sivuvaikutuksiin sisältyy taipumus liiallisen virran sattumiseen, murtumaton tai sinulla ei ole mahdollisuutta ajatella erehtymättä) tai äärimmäistä epätoivoa
 • sinulla on kohtalainen tai vakava maksaongelma.
 • otat:
 • Kurjuutta aiheuttavat lääkkeet, nimeltään ”monoaminioksidaasin estäjät” (MAOI)
 • Päänsärkyjen hoitoon käytettävät lääkkeet

Yritä olla ottamatta Priligyä samanaikaisesti kuin mitä tahansa aiemmin tallennettuja lääkkeitä. Jos olet ottanut jonkin näistä lääkkeistä, sinun pitäisi pitää aikaa 14 päivän kuluttua lääkityksen lopettamisesta, ennen kuin voit aloittaa Priligyn käytön. Kun olet lopettanut Priligyn käytön, sinun pitäisi pitää aikaa 7 päivää ennen minkään aiemmin rekisteröidyn lääkkeen käyttöä. Jos et tiedä mitä tehdä, keskustele ensisijaisen lääkärin tai lääkärin kanssa ennen tämän reseptin ottamista. Ota yhteys lääkäriisi, jos käytät:

 • Tietyt reseptit tarttuvaa saastumista varten, mukaan lukien ketokonatsoli ja itrakonatsoli
 • Tietyt HIV-reseptit, mukaan lukien ritonaviiri, sakinaviiri, nelfinaviiri ja atatsanaviiri
 • Tietyt tartunnanestoaineet sairauksien hoitamiseksi, mukaan lukien telitromysiini
 • Nefatsodoni – piriste
 • Samoin tarkkaile "Eri lääkitys ja Priligy"

Yritä olla ottamatta tätä lääkettä, jos jokin yllä olevista koskee sinua. Jos et tiedä, keskustele ensisijaisen lääkärin tai lääkärin kanssa ennen tämän lääkityksen ottamista.

Varoitukset ja varotoimenpiteet

 • Nuoret ja teini-ikäiset
 • Tätä reseptiä ei pitäisi käyttää nuorille tai alle 18-vuotiaille nuorille.
 • Keskustele ensisijaisen lääkärisi, lääkeasiantuntijan tai lääkärin kanssa ennen Priligyn ottamista, jos:
 • Sinulla ei ole päättänyt olla aikatonta miesten orgasmia
 • Sinulla on lisäksi toinen seksuaalinen ongelma, esimerkiksi erektiohäiriöt
 • Sinulla on menneisyys, joka on täynnä matalan pulssin epävarmuutta
 • Käytät virkistyslääkkeitä, esimerkiksi euforiaa, LSD: tä, opiaatteja tai bentsodiatsepiineja
 • Juot viinaa (katso "Priligy ruokinnalla, juomalla ja alkoholilla")
 • Sinulla on koskaan ollut emotionaalista hyvinvointikysymystä, esimerkiksi suru, hulluus (sivuvaikutuksiin sisältyy taipumus liiallisen energiseen, koskettavaan tai ilman, että sinulla ei ole mahdollisuutta ajatella erehtymättä), kaksisuuntainen kaksisuuntainen kysymys (ilmenemismuodot sisältävät aitoja emotionaalisia jaksoja välinpitämättömyydestä ja halukkuudesta) tai skitsofrenia (mielisairaus)
 • Sinulla on epilepsia
 • Sinulla on tausta, joka on merkitty tyhjennys- tai veren hyytymisongelmilla
 • Sinulla on munuaisvaivoja
 • Sinulla on tai on vaarana olla suuri paino silmässä (glaukooma)

Ota huomioon, että jokin yllä mainituista koskee sinua (tai et tiedä), keskustele ensisijaisen lääkärin tai lääkärin asiantuntijan kanssa ennen tämän reseptin ottamista. Ennen kuin aloitat tämän lääkityksen, perusterveydenhuollon lääkärin tulee suorittaa testi varmistaaksesi, että pulssi ei pudota liian paljon, kun seisot levossa.

Eri lääkärit ja Priligy

Kerro ensisijaisen lääkärin tai huumeiden asiantuntijalle, jos käytät, olet myöhään ottanut tai voi käyttää muita lääkkeitä. Tähän sisältyy lääkkeitä, joita saat ilman lääkehoitoa, esimerkiksi kotikasveja. Tämä johtuu siitä, että Priligy voi vaikuttaa tapaan, jolla jotkut eri lääkkeet toimivat. Lisäksi jotkin eri lääkkeet voivat vaikuttaa Priligyn toimintaan. Näiden linjojen mukaisesti eri lääkkeiden käyttö voi vaikuttaa Priligyn äärimmäiseen osaan, jonka sinä sallit ottaa. Yritä olla ottamatta Priligyä samanaikaisesti minkään seuraavina lääkkeinä:

 • Suruvalmisteet, nimeltään ”monoaminioksidaasin estäjät” (MAOI)
 • Thioridatsiini, jota käytetään skitsofreniaan
 • Muut surua aiheuttavat lääkkeet
 • Litium – lääke bipolaarisiin ongelmiin
 • Linezolid – tartuntojen torjunta, jota käytetään sairauksien hoitoon
 • Tryptofaani – resepti avuksi levossa
 • Mäkikuisma – kotikasvatettu huume
 • Tramadoli – käytetään aitojen kärsimysten hoitoon

Päänsärkyjen hoitoon käytettävät lääkkeet

Yritä olla ottamatta Priligyä samanaikaisesti kuin mitä tahansa aiemmin tallennettua lääkettä. Jos olet ottanut jonkin näistä resepteistä, sinun pitäisi pitää 14 päivää sen jälkeen, kun olet lopettanut sen ottamisen, ennen kuin voit aloittaa Priligy-hoidon. Kun olet lopettanut Priligyn käytön, sinun pitäisi pitää aikaa 7 päivää ennen minkään aiemmin rekisteröidyn lääkkeen käyttöä. Jos et tiedä mitä tehdä, keskustele ensisijaisen lääkärin tai lääkärin kanssa ennen tämän reseptin ottamista.

 • Tietyt loislääkkeet, mukaan lukien ketokonatsoli ja itrakonatsoli
 • Tietyt HIV-lääkkeet, mukaan lukien ritonaviiri, sakinaviiri, nelfinaviiri ja atatsanaviiri
 • Tietyt mikrobilääkkeet kontaminaation hoitamiseksi, mukaan lukien telitromysiini
 • Nefatsodoni – yläosa

7 Replies to “Priligy, Sinun ei tarvitse vetää itseäsi etukäteen”

 1. Poikaystäväni on käynyt lääkärillä jo vuosia hoitamaan ennenaikaista siemensyöksyä ja muita hänen ongelmiaan. Mikään ei ole koskaan toiminut, joten kun lääkäri halusi kokeilla Priligyä, hän ei ollut ollenkaan optimistinen ja ajatteli, että aika olisi uusi tuhlaus. Hän oli täysin väärässä. Tämä on ihme huume ja me vannomme sen. Se pelasti meidät.

 2. Finacee on ottanut Prilogya kolme kuukautta. Olemme molemmat erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Hänellä oli todella huonoja ennenaikaisen siemensyöksyn ongelmia, mutta tämä on todella saanut paljon rakkautta takaisin makuuhuoneeseen.

 3. Minusta on ollut ongelmia ennenaikaisessa siemensyöksyssä varhaisen 20-vuotiaana. Kävin äskettäin lääkärin luona ja hän ehdotti kokeilemaan Priligyä. Hän aloitti minut 30 mg: lla, enkä voinut uskoa tuloksia. Se oli tyttöystäväni pisin istunto, joka minulla on ollut pitkään. Ainoa haittapuoli on, että sen täyden vaikutuksen saavuttaminen kestää noin tunnin.

 4. Olen taistellut ennenaikaista siemensyöksyä jo pitkään, kunnes ystäväni esitteli minua Priligylle. Käytin lääkkeitä noin viikon ja aloin nähdä merkkejä, jotka saivat minut tuntemaan hämmästyttävää.

 5. Prilligyn käytön jälkeen minulla on ollut enemmän menestystä makuuhuoneessa tyttöystäväni kanssa. Nämä asiat ovat ihme, ennen kuin olisin onnekas, jos voisin kestää muutaman minuutin ja nyt hänellä on vaikea pysyä kanssani.

 6. Yksi lähimmistä ystävistäni sai omituisen sukupuoliteitse tartunnan. Se on niin pieni, että lääkäri kertoi hänelle, että se voi todella mennä läpi kondomin.

 7. Minulla on ollut ongelmia kestävyyden kanssa viime aikoina, joten minua kehotettiin kokeilemaan Priligyä. Tein tänään ja sallin minun kertoa teille, se oli uskomatonta, ja pystyin menemään melkein kaksinkertaiseksi niin normaalisti kuin pystyn. Suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *