Onko Priligy ainoa ratkaisu ennenaikaista sieppausta vastaan?

Priligyä käytetään miesten ennenaikaisen siemensyöksyn oireiden hoitamiseen, ja se tunnetaan yleisnimellä Dapoxetine. Priligy vaikuttaa sympaattiseen hermostoon, joka on kehomme järjestelmä, joka vastaa viestien lähettämisestä hermosta hermoon. Serotoniini on aine, jota hermot käyttävät viestien lähettämiseen toisilleen. Mitä priligy tekee, se estää serotoniinia tekemästä tätä, mikä puolestaan lopettaa hermojen väliset viestit, jotka käskevät kehoasi sieppaamaan. Tätä kutsutaan yleisesti yleiseksi lääkeryhmäksi, jota kutsutaan SSRI: ksi tai selektiivisiksi serotoniinin takaisinoton estäjiksi. Urheilua voivat ottaa miehet 18 – kuusikymmentäneljävuotiailta miehiltä. Priligy on nopeavaikutteinen lääke, joka on otettava yhdestä kolmeen tuntiin ennen seksuaalista toimintaa. Tätä lääkitystä tulisi käyttää vain tarvittaessa, ei päivittäisenä rutiinina. Priligy on tablettimuotoinen, ja se tulee niellä eikä pureskella, koska sillä on erittäin katkera maku. Aloitusannos, jota yleensä suositellaan, on yksi 30 milligramman tabletti tarvittaessa. Lääkäri voi nostaa annostasi 60 milligrammaan, jos 30 milligrammaa ei ole tarpeeksi tehokasta.

Priligy resepti netistä

Priligy Hinta Suomi

Priligyn odotetaan kestävän yhdestä kahteen tuntiin suun ottamisen jälkeen.

Priligy voi aiheuttaa uneliaisuutta, joten et halua ajaa tai yrittää käyttää minkäänlaisia koneita sitä ottaessasi. Sitä pidetään aikataulun mukaisina H-lääkkeinä, eikä sen havaita muodostavan tapoja muodostaa missään tutkimuksessa.

Joillakin potilailla on haittavaikutuksia Priligy-hoidon aikana.

Saatat päänsärkyä ottaessasi sitä, samoin kuin saatat olla huimaus. Jotkut ihmiset kokevat päänsärkyä ottaessaan tätä lääkitystä, samoin kuin hämmennystä. Näön hämärtymistä ja korvien soittoa tai sumisevaa ääntä on ilmoitettu sivuvaikutuksina Priligy-hoidon aikana. Jotkut potilaat ilmoittavat hermostuneisuudesta ja unettomuudesta tämän lääkityksen ottamisen jälkeen. Priligy voi aiheuttaa liiallista hikoilua, ripulia tai korkeaa verenpainetta. Nopeita pulsseja tai epäsäännöllisiä sydämen lyöntejä on myös ilmoitettu tämän lääkityksen aikana. Sinulla voi olla väsymys ja / tai kuivuminen suuhun. Joidenkin potilaiden ei pidä käyttää Priligyä ollenkaan. Jos sinulla on munuaissairaus tai maksasairaus, sinun ei tule käyttää Priligyä. Potilaiden, jotka ovat allergisia jollekin priligyssä luetellulle aineosalle, ei tule myöskään ottaa sitä. Potilaiden, joilla on jo sydämen sykehäiriöitä tai -häiriöitä, ei tule käyttää Priligyä. Älä käytä Priligyä, jos sinulla on usein pyörtyminen tai tajunnan menetys. Potilaiden ei tule käyttää tätä lääkitystä, jos heillä on sydämen vajaatoiminta tai glaukooma. Tietyt lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Priligyn kanssa negatiivisesti. Potilaat, jotka parhaillaan käyttävät monoamiini-oksidaasin estäjiä tai MMOI-lääkkeitä, eivät saa käyttää Priligy-valmistetta. Jos käytät tällä hetkellä tioridatsiinia tai muita selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjiä, joita yleisesti kutsutaan SSRI: ksi, sinun tulee myös välttää Priligyn ottamista. Potilaiden, jotka käyttävät tällä hetkellä voimakkaita CYP3A4-estäjiä, ei tule käyttää Priligyä myös vuorovaikutusten takia.

4 Replies to “Onko Priligy ainoa ratkaisu ennenaikaista sieppausta vastaan?”

  1. Luin priligiasta ja lukeessani muita lääkkeitä, jotka auttavat miehiä erektiossa, mielestäni tämä on miesten kolmesta kolmesta. Se kestää 2 tuntia tarpeeksi aikaa sinulle ja kumppanillesi asettua yhdyntää. Yritin jatkuvasti löytää lisätietoja priligiasta, mutta siinä ilmoitetaan vain se, mitä olen jo lukenut yhdessä joidenkin uusintojen kanssa.

  2. Lääkärini suositteli sitä minulle, joten luotan siihen paljon. Se on antanut minun kestää kauemmin sängyssä, mikä on ollut niin hieno suhteelleni.

  3. Mitkä ovat Priligyn sivuvaikutukset? Voiko joku niistä olla hengenvaarallinen tai vaikea sydänpotilaille?

  4. Olen 62-vuotias ja olen käyttänyt priligyä jo 6 kuukautta, ja minun on sanottava, että priligy on ihme huume.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *