Milloin minun pitäisi ottaa Priligy? Onko sen käyttö turvallista?

Priligy, joka sisältää 30 mg: n vaikuttavaa ainetta Dapoxetine on selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä (SSR), joka on tarkoitettu pääasiassa ennenaikaiseen siemensyöksyyn 16–64-vuotiailla miehillä.Sitä käytetään pääasiassa miehille, joilla on seuraavat ominaisuudet: Alle 2 minuutin siemensyöksy tunkeutumisen jälkeen , ennenaikaisesta siemensyöksestä johtuva hätä, ja siemensyöksymisen hallinnan puute. Priligy on väriltään vihreä-sininen ja pyöreä muotoinen tehokkaaseen nielemiseen.

Priligy hinta Suomessa

Priligy Hinta Suomi

Kuinka se toimii?

Priligy toimii lisäämällä luonnollisten kemiallisten aineiden, serotoniinin määrää aivoissa. Tämä puolestaan pidentää siemensyöksyä edeltävää aikaa hidastamalla kehon polkuja, jotka liittyvät ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Priligy tulee ottaa 1 – 3 tuntia ennen seksuaalista toimintaa, ja parempien tulosten saavuttamiseksi sitä ei pidä ottaa suuren aterian jälkeen. Priligyn tulisi olla yksi tabletti päivässä ja yhden ei tulisi ylittää tätä annosta.

Sivuvaikutukset

Priligyllä on myös joitain sivuvaikutuksia, joihin kuuluvat: Hengenahdistus tai hengitysvaikeudet, kohonnut verenpaine, nenän tukkeuma, ripuli, vatsakipu, suun kuivuminen, liiallinen hikoilu, erektiohäiriöt, väsymyksen väsymys ja haukottelu. Suomissa priligy hyväksyttiin ennenaikainen siemensyöksy vuonna 2004.

Priligy verkossa

Sitä voi löytää verkosta Suomissa toimivien lääkeyhtiöiden, kuten tabletitmyynti.com, kautta. Hintaluokka on: 10 * 60 mg pillereitä maksaa 79,91 dollaria ja 7,99 dollaria yhdestä pilleristä, 30 * 60 mg pillerit maksavat 196,13 AUD ja AU. 6,54 dollaria pilleriä kohti.

Tätä lääkettä voidaan tilata verkossa noudattamalla seuraavia menettelyjä:

Navigoittuaan tabletitmyynti.com-verkkosivustoon, he ovat mainitun hinnan vasemmassa reunassa oleva painike, joka merkitään ADD napsauttamalla painiketta, ja käyttäjä ohjataan toiselle sivulle, jolla on sekä hinta että EMS-seurannassa toimituskustannukset, esimerkiksi jos valitsee 10 * 60 mg: n pakkauksen välisummana on A91,91 ja seurattavissa toimituskuluihin, jotka ovat 32 699 AUD. Yksi voi joko jatkaa ostoksia tai kassalle ja maksaa, jos toinen valitsee toisen vaihtoehdon, kassalle, ja maksaa hänelle ohjataan sivulle, joka kehottaa käyttäjää joko rekisteröitymään tai kirjautumaan sisään. Rekisteröinnin yhteydessä vaaditaan henkilökohtaisten tietojen lisäksi myös toimitetun tilaaman tuotteen laskutusosoite.Yksi tulisi välttää alkoholin käyttöä tämän lääkityksen aikana, koska se taipumus lisätä huimausta ja väsymystä, myös ihmisen tulisi olla hydratoitunut.Jos sattumalta otetaan yliannos priligiaan, hänen on hakeuduttava lääkärin hoitoon haittavaikutusten estämiseksi.

Älä ota Generic Priligyä, jos sinulla on jokin seuraavista tiloista:

olet allerginen kaikille dapoksetiinia sisältäville lääkkeille, sinulla on sydänvaivoja, kuten sydämen vajaatoiminta tai sydämen rytmihäiriöt, sinulla on kohtalaisia tai vaikeita maksa- tai munuaisongelmia, olet yli 65-vuotias tai alle 18-vuotias, koska ei ole tehty tutkimuksia Generic Priligyn tehokkuuden tai turvallisuuden määrittämiseksi näille ryhmille. sinulla on sydänsairaus tai verisuoni-ongelmat, jotka ovat riittävän vakavia seksuaalisen toiminnan vaarantamiseksi. Käytä myös Generic Priligyä varovaisesti, jos sinulla on verenvuotohäiriö, huimausta esiintynyt matalasta verenpaineesta, masennuksesta, psykiatrisesta sairaudesta, kuten skitsofrenia, maniasta tai bipolaarisesta häiriöstä, kouristuskohtauksista (epilepsiat) tai hallitsemattomasta epilepsiasta. sinulla on kehittynyt sydämen oireita, kuten pahoinvointia tai rintakipuja viimeaikaisen seksuaalisen toiminnan aikana. Jos nämä oireet ilmenevät Generic Priligyn ottamisen jälkeen, lopeta seksuaalinen toiminta välittömästi ja hakeudu lääkärin hoitoon. Jotta pillerit astuisivat voimaan, niitä ei tule ottaa pakkauksesta, vaan niitä tulisi säilyttää viileässä kuivassa lämpötilassa, joka on alle 25 astetta.

4 Replies to “Milloin minun pitäisi ottaa Priligy? Onko sen käyttö turvallista?”

  1. Eikö olisi ihmeellistä, jos naisilla olisi tällainen ongelma. Heillä ei ole, eikä heillä ole turvallista mahdollisuutta aborttiin.

  2. Mikä on paras suositeltava määrän saanti? Voidaanko priligiaa ostaa tiskin kautta ilman lääkärin määräystä? Voivatko naiset ottaa priligian? Kuinka kauan minun pitäisi tuntea lääkkeen vaikutus?

  3. Se on paras lääkitys siemensyöksyni hallitsemiseksi. Voin nyt saada ilohetkiä milloin vain haluan.

  4. mitä tässä esitteessä on? mitä hyötyä prilligylle? miten ottaa prilligy? kuinka paljon ottaa prilligy? kuinka ottaa se? milloin ottaa se? miltä näyttää? mitkä ovat sivuvaikutukset? mitkä ovat ainesosat? mitä tapahtuu priligyn käytön jälkeen? mitkä ovat sivuvaikutukset? miten hävittää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *