Priligy: yksinkertaisin ratkaisu ennenaikaiseen siemensyöksyyn

Priligy on Dapoxetine-tuotemerkki, lääke, jota käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon miehillä. Ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu, kun mies siemensyöksy on hyvin vähän seksuaalista stimulaatiota, mikä voi aiheuttaa ongelmia jokapäiväisessä elämässä miehelle ja ongelmia kaikissa seksisuhteissa, joissa mies voi olla. Priligyä käytetään erityisesti 18-64-vuotiaille miehille. Se toimii estämällä serotoniinin kuljettajaa, mikä lisää serotoniinin vaikutuksia synaptisessa rakossa. Tekemällä näin se edistää siemensyöksyn viivästymistä. Se valmistetaan tyypillisesti 30 tai 60 mg kalvopäällysteisten tablettien muodossa, ja reseptiä tarvitaan. Priligyä pidetään selektiivisenä serotoniinin takaisinoton estäjänä, ja sitä kutsutaan myös urologiseksi lääkkeeksi. Priligy-valmisteen käyttöön liittyy tiettyjä riskejä. Älä esimerkiksi ota Priligyä, jos olet allerginen sen pääainesosalle, dapoksetiinille, tai jos sinulla on tunnettuja sydänvaivoja, aiemmin esiintynyt pyörtymistä tai jos käytät muita erityisiä lääkkeitä. Lisäksi tietyt mielenterveyshäiriöt, kuten mania tai vaikea masennus, voivat vaikuttaa Priligyyn negatiivisesti. Tietyt masennuslääkkeet voivat olla huonossa vuorovaikutuksessa Priligy: n kanssa ja aiheuttaa negatiivisia sivuvaikutuksia. Alle 18-vuotiaiden tulisi pidättäytyä Priligy-valmisteen käytöstä, koska sitä suositellaan alle 65-vuotiaille.

Priligy reseptilääke

Priligy Ja Alkoholi

Keskustele lääkärisi kanssa ennen Priligy-hoidon aloittamista, varsinkin jos et ole kokenut ennenaikaista siemensyöksyä. Lisäksi sinun tulee keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on myös muita seksuaalisia toimintahäiriöitä, kuten erektiohäiriöitä, tai jos sinulla on ollut huimausta matalasta verenpaineesta, käytät virkistyslääkkeitä, kuten LSD: tä tai narkotiinia. Tämä pätee myös, jos juot alkoholia, sinulla on joskus ollut mielenterveysongelmia, sinulla on epilepsia, jos sinulla on ollut verenvuotoa tai hyytymistä, sinulla on munuaisongelmia tai sinulla on vaarana korkea silmänpaine. Sinun tulisi myös ilmoittaa lääkärillesi kaikista muista lääkkeistäsi, mukaan lukien lääkkeet, joita pidetään tiskin tai rohdosvalmisteina. On olemassa useita lääkkeitä, joita ei saa ottaa Priligy-valmisteen kanssa. Jos uskot, että olet käyttänyt yhtä näistä Priligy-valmisteen lisäksi, sinun tulee lopettaa sen käyttö välittömästi ja odottaa neljätoista päivää ennen kuin aloitat Priligy-käytön uudelleen. Lisäksi, kun lopetat Priligy-valmisteen käytön, sinun on odotettava seitsemän päivää ennen kuin aloitat tällaisten lääkkeiden ottamisen. Et myöskään voi kuluttaa greippimehua Priligy-hoidon aikana, koska se voi lisätä lääkkeesi määrää järjestelmässäsi. Sen lisäksi Priligy voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman ruokaa, vaikka sinun pitäisi juoda vähintään yksi täysi lasillinen vettä lääkityksen aikana. Lopuksi, sinun tulee välttää alkoholin nauttimista. Koska tämä on lääke, jolla pyritään estämään ennenaikaista siemensyöksyä, naisten ei pitäisi käyttää sitä. Lisäksi Priligy sisältää laktoosia, joten sinun pitäisi miettiä ennen sen ottamista, jos sinua pidetään laktoosi-intoleranssina.

6 Replies to “Priligy: yksinkertaisin ratkaisu ennenaikaiseen siemensyöksyyn”

  1. En kyennyt täyttämään kumppanini tarpeita, koska tulin liian nopeasti. Kun yritin Priligyä ennenaikaisen siemensyöksyn estämiseksi, pystyin kestämään pidempään ja tunsin olevani tyytyväinen.

  2. Yritin äskettäin Priligy-yritystä pidentääksesi siemensyöksyn aikakehystä. Olen innoissani siitä, että se toimi minulle! Minun ei tarvinnut ajatella täti Bettiä ja pystyin olemaan läsnä tällä hetkellä ja nauttimaan itsestäni ja kumppanistani uudelleen. Tämä on todellinen pelinvaihtaja!

  3. Kuten jotkut muut kaverit, kun innostuin seksin aikana, ponnahtaisin äkillisesti. On kiusallista, että hänet tunnetaan nimellä "Two-Pump Chump". Priligy: n kanssa pystyin ottamaan muutaman päivän, jotta saisin takaisin seksin keston, jonka tarvitsisin miellyttää sekä itseäni että rakastajaani. Kukaan ei usko, että pilleri voisi tehdä sen, mutta se toimi mahtavasti!

  4. Priligy sisältää vaikuttavaa ainetta nimeltä dapoksetiini. Tämä kuuluu selektiivisten serotoniinin takaisinoton estäjien (SSRI) lääkeryhmään. Priligyä voidaan tunnistaa myös urologisena lääkkeenä. Priligy lisää siemensyöksyyn kuluvaa aikaa ja voi parantaa siemensyöksyn hallintaa. Tämä voi vähentää turhautumista tai huolta nopeasta siemensyöksystä. Priligyä käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon aikuisilla 18-64-vuotiailla miehillä. Ennenaikainen siemensyöksy on silloin, kun mies siemensyöksyy vain vähän seksuaalista stimulaatiota ennen kuin mies haluaa. Tämä voi aiheuttaa ongelmia miehelle ja voi aiheuttaa ongelmia seksisuhteissa.

  5. Olin seksiä useita vuosia johtuen itsensä aiheuttamasta häpeästä ja hämmennyksestä ennenaikaisten siemensyöksyongelmieni takia. Onneksi kokeilin Priligy-ohjelmaa – se ratkaisi ongelmani muutamassa päivässä, ja pystyin antamaan yhden yön sykkeilleni ansaitsemansa kokemukset!

  6. Minulla oli aikoinaan paljon asioita sängyssä ja olisin erittäin nopea viimeistely. tämä tapahtui, kunnes lääkäri suositteli kokeilemaan tätä uutta Priligy-lääkettä. Siitä lähtien, kun pääsin kokeiluversioon ja kokeilin annosta, pystyin kestämään kauan ja tyydyttämään kumppanin, jonka kanssa olin tekemisissä pisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *