Ennenaikainen siemensyöksy – parantaako Priligy sitä?

Priligyä käytetään miesten ennenaikaisen siemensyöksyn oireiden hoitamiseen, ja se tunnetaan geeninimellä Dapoxetine. Priligy vaikuttaa sympaattiseen hermostoon, joka on kehomme järjestelmä, joka vastaa viestien lähettämisestä hermosta hermoon. Serotoniini on aine, jota hermot käyttävät viestien lähettämiseen toisilleen. Mitä priligy tekee, se estää serotoniinia tekemästä tätä, mikä puolestaan lopettaa hermojen väliset viestit, jotka käskevät kehoasi sieppaamaan. Tätä kutsutaan yleisesti lääkkeiden yleiseksi luokkaksi, jota kutsutaan SSRI: ksi tai selektiivisiksi serotoniinin takaisinoton estäjiksi.

naisten Priligy osta

Osta Priligy

Priligyn voivat ottaa miehet 18 – kuusikymmentäneljä vuotta vanhemmilta.

Priligy on nopeavaikutteinen lääke, joka on otettava yhdestä kolmeen tuntiin ennen seksuaalista toimintaa. Tätä lääkitystä tulisi käyttää vain tarvittaessa, ei päivittäisenä rutiinina. Priligy on tablettimuotoinen, ja se tulee niellä eikä pureskella, koska sillä on erittäin katkera maku. Aloitusannos, jota yleensä suositellaan, on yksi 30 milligramman tabletti tarvittaessa. Lääkäri voi nostaa annostasi 60 milligrammaan, jos 30 milligrammaa ei ole tarpeeksi tehokasta. Priligyn odotetaan kestävän yhdestä kahteen tuntiin suun ottamisen jälkeen. Priligy voi aiheuttaa uneliaisuutta, joten et halua ajaa tai yrittää käyttää minkäänlaisia koneita sitä ottaessasi. Sitä pidetään aikataulun mukaisina H-lääkkeinä, eikä sen havaita muodostavan tapoja muodostaa missään tutkimuksessa.

Joillakin potilailla on haittavaikutuksia Priligy-hoidon aikana.

Saatat päänsärkyä ottaessasi sitä, samoin kuin saatat olla huimaus. Jotkut ihmiset kokevat päänsärkyä ottaessaan tätä lääkitystä, samoin kuin hämmennystä. Näön hämärtymistä ja korvien soittoa tai sumisevaa ääntä on ilmoitettu sivuvaikutuksina Priligy-hoidon aikana. Jotkut potilaat ilmoittavat hermostuneisuudesta ja unettomuudesta tämän lääkityksen ottamisen jälkeen. Priligy voi aiheuttaa liiallista hikoilua, ripulia tai korkeaa verenpainetta. Nopeita pulsseja tai epäsäännöllisiä sydämen lyöntejä on myös ilmoitettu tämän lääkityksen aikana. Sinulla voi olla väsymys ja / tai kuivuminen suuhun.

Joidenkin potilaiden ei pidä käyttää Priligyä ollenkaan.

Jos sinulla on munuaissairaus tai maksasairaus, sinun ei tule käyttää Priligyä. Potilaiden, jotka ovat allergisia jollekin priligyssä luetellulle aineosalle, ei tule myöskään ottaa sitä. Potilaiden, joilla on sydämen sykehäiriöitä tai -häiriöitä, ei tule käyttää Priligyä. Älä käytä Priligyä, jos sinulla on usein pyörtyminen tai tajunnan menetys. Potilaiden ei tule käyttää tätä lääkitystä, jos heillä on sydämen vajaatoiminta tai glaukooma. Tietyt lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Priligyn kanssa negatiivisesti. Potilaat, jotka parhaillaan käyttävät monoamiini-oksidaasin estäjiä tai MMOI-lääkkeitä, eivät saa käyttää Priligy-valmistetta. Jos käytät tällä hetkellä tioridatsiinia tai muita selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjiä, joita yleisesti kutsutaan SSRI: ksi, sinun tulee myös välttää Priligyn ottamista. Potilaiden, jotka käyttävät tällä hetkellä voimakkaita CYP3A4-estäjiä, ei tule käyttää Priligyä myös vuorovaikutusten takia.

4 Replies to “Ennenaikainen siemensyöksy – parantaako Priligy sitä?”

  1. Priligy-tabletilla on sekä positiivisia että kielteisiä vaikutuksia kehossa. Siitä lähtien kun aloin käyttää tablettia, seksikäs elämämme on todella parantunut. Priligy-tabletti on todella toiminut minulle täydellisesti.

  2. Olen kamppaillut ennenaikaista siemensyöksyä koko elämäni. Menin naimisiin äskettäin, ja vaimoni oli tyytymätön siihen, kuinka kauan kestiin seksin aikana. Yritin Priligyä ja nyt kestän kauemmin kuin hän!

  3. Kuinka kauan Priligyn työskentely kestää? Kuinka käytät Priligyä? Milloin minun pitäisi ottaa Priligy? Onko Priligy turvallinen? Tarvitsetko skriptin Priligylle? Voitko ottaa Viagraa Priligyn kanssa? Mitkä ovat Priligyn sivuvaikutukset? Voitko juo alkoholia Priligyllä? Kuinka tehokas Priligy on? Toimiiko puristustekniikka todella? Voitko ottaa Priligyä alkoholin kanssa? Kuinka kauan dapoksetiini tekee sinusta viimeisen? Milloin minun pitäisi ottaa Dapoxetine? Voinko käyttää Dapoksetiinia päivittäin? Kuinka hoitat PE: tä luonnollisesti? Onko Priligy OTC? Onko Priligy FDA hyväksytty? Mitkä ovat dapoksetiinin sivuvaikutukset?

  4. En pystynyt tyydyttämään vaimoani ennenaikaisen siemensyöksyn takia. Nyt Priligyn kanssa voin kestää niin kauan kuin haluan ja paremman seksielämän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *