Levitra: Voiko se todella korvata "Pienen sinisen pillerin?"

Levitra saattaa olla vain lääke sinulle, jos olet yli 18-vuotias seksuaalisesti aktiivinen mies, jolla on vaikea saavuttaa ja / tai ylläpitää erektiota. Levitra toimii rentouttamalla verisuonten seinämien lihaksia, mikä lisää verenkiertoa penikseen. Lääkärit tuntevat vardenafiilina, Levitraa käytetään erityisesti impotenssin hoitoon. Jos kuitenkin harkitset Levitra-valmisteen käyttöä, on tärkeää kuulla lääkäriltäsi etuja ja haittoja. Esimerkiksi Levitran yhdistäminen tiettyihin muihin lääkkeisiin voi vaikuttaa haitallisesti verenpaineeseesi. Yksi lääkitys, jota ei ole suositeltavaa ottaa Levitran kanssa, on riociguat (Adempas) tai nitraattilääke, kuten nitroglyseriini. Levitraa ei tule ottaa yhdessä minkään nitraattilääkkeen kanssa, jota käytetään rintakipuun tai monenlaisiin sydänongelmiin.

Levitra resepti netistä

Kus Saab Osta Levitra

Tämän jälkeen ota heti yhteys lääkäriisi, jos sinulla on yli 4 tuntia kestävä erektio. Priapismi (pitkittynyt erektio) voi vahingoittaa vakavasti peniksesi. Seuraa rinnassasi tai leuassasi esiintyvää tunnottomuutta tai kipua yhdynnän aikana Levitra-hoidon aikana. Saatat hyvinkin kokea lääkkeen vakavan sivuvaikutuksen. Noudata kaikkia lääkärisi ohjeita Levitran ottamisesta. Jokainen lääkemääräysmerkintä on yksilöllinen potilaalle, ja sitä on noudatettava kirjaimeen asti. Levitra-tabletit voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. On myös tärkeää huomata, että Levitra toimii yhdessä seksuaalisen kiihottumisen kanssa. Sinulla on oltava seksuaalista stimulaatiota erektion saavuttamiseksi, minkä vuoksi on suositeltavaa ottaa Levitra 1 tunti ennen yhdyntää. Et voi vain saada erektiota vain ottamalla pillereitä. Kun Levitraa ei käytetä, se tulee säilyttää kuivassa, huoneenlämmössä, kosteudelta ja kuumuudelta. Viestintä on kaikkea. Pidä aina lääketieteen ammattilaiset ajan tasalla viimeisestä kerrasta, kun otit Levitraa, varsinkin jos sinua jo tarkkaillaan sydänvaivojen varalta. Levitra-tabletit sisältävät 10 mg annoksia. Ne tulee ottaa kerran päivässä, vähintään 60 minuuttia ennen seksuaalista toimintaa. Voit joko nostaa 20 mg: aan päivässä tai vähentää 5 mg: lla päivässä riippuen henkilökohtaisesta sietokyvystäsi. Ota kuitenkin aina yhteys lääkäriisi ennen tällaisten säätöjen tekemistä.

Levitran käytön aikana on kummallista kyllä myös välttää kaikkia greippituotteita. Greipillä voi olla vakavia haittavaikutuksia vuorovaikutuksessa vardenafiilin kanssa. Alkoholin käyttö voi myös lisätä todennäköisyyksiä monista edellä mainituista Levitra-hoidon haittavaikutuksista.

Parempi seksielämä odottaa sinua nurkan takana. Jos täytät yllä mainitut terveyskriteerit ja olet markkinoilla pitkäkestoisemman, terveellisemmän ja tahattomamman seksielämän suhteen, Levitra on sinua varten.

4 Replies to “Levitra: Voiko se todella korvata "Pienen sinisen pillerin?"”

  1. Tarkoitan, että olen vanhempi, mutta se ei ole vanha. Olen vasta 55-vuotias, mutta minulla on ollut ongelmia kovan ylläpidossa. Se on todella kiusallista. Minulla on nuori 25-vuotias tyttöystävä ja minun odotetaan esiintyvän. Ehkä se on paine, mutta en tiedä. Viime aikoina en ole pystynyt saamaan sitä ylös. Näin lääkäriin eräänä päivänä, ja hän määräsi Levitran. Hänen mielestään se voi auttaa. Otin sen pari kuukautta nyt ja näen eron. On toivoa. Se alkaa toimia tunnin sisällä.

  2. Olen ottanut Levitraa muutaman vuoden ajan. Pidän siitä, että voin ottaa sen aterian yhteydessä, mikä vetoaa minuun enemmän kuin Viagra koskaan. Sillä oli todella hyvä vaikutus sukupuolielämääni.

  3. Olen taistellut erektiohäiriöiden kanssa kolmekymppisenä. Se pahensi asteittain. Joten näin lääkärini. Hän määräsi minulle Levitran. Se on auttanut vähän, mutta ei täysin.

  4. Olen 80, ja sinulla on tapana ajatella "Voi, sinulla on vielä seksiä 80-vuotiaana?" ja vastaus on kyllä. Levitra antoi minulle takaisin tämän kyvyn. Tyttöystävä rakasti sitä, voidakseen tuntea minut kovana ja valmiina menemään uudelleen. Meillä oli villi seksi, ensimmäistä kertaa meillä oli muutaman vuoden kuluttua siitä, kun minun ED hiipui 70-luvulla. Ihana pilleri! Suosittelisin sitä kaikille nuorille tai vanhoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *