Priligy on kysynnän ennenaikainen siemensyöksy pilleri miehille

Priligy tilaus netistä Priligy Ilman Reseptia

Priligy on ainutlaatuinen lääkevalmiste, joka sisältää "dapoxetine" -nimistä vaikuttavaa ainetta, joka kuuluu "selektiivisiin serotoniinin takaisinoton estäjiin" (SSRI) kuuluvien lääkevalmisteiden ryhmään, joka tunnetaan myös nimellä "urologinen" lääke. Priligyin tärkeä käyttö on 18–64-vuotiaiden aikuisten miesten ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon Älä käytä Priligy-valmistetta, jos olet allerginen dapoksetiinille. Jos sinulla on sydänvaivoja, kuten sydämen vajaatoimintaa tai muita sydämen rytmihäiriöitä, ja jos sinulla on aikaisemmin ollut pyörtymistä, jos sinulla on koskaan ollut manian oireita, kuten tunne, että tunne tuntuu ylivoimaiselta innostunut, ärsyttävä tai kykenemätön ajattelemaan oikein ja / tai joilla on vakava masennus.Nämä ovat vakavia oireita, jotka sinun on otettava käyttöön, toiset ovat kohtalaisia tai vakavia maksan terveysongelmia. ou ei saa ottaa tätä lääkettä. Jos käytät jotain näistä lääkkeistä, otat sitten Priligyiä. Näihin lääkkeisiin kuuluvat masennuslääkkeet, jotka tunnetaan nimellä "monomeenioksidaasin estäjät" (MAOI), tiatsidatsiini, jota hoidetaan skitsofrenialle, muut lääkkeet, joita käytetään masennuksen hoitoon, litium ja bipolaarisen mielialahäiriön hoito, linetsolidi, joka on antibiootti, jota käytetään hoitaa infektioita, tryptofaania, jota käytetään nukkumiseen, mäkikuismaa, joka on kasviperäistä lääkettä, tramadolia vakavan kivun hoitoon ja kaikenlaisia lääkkeitä, joita käytetään migreenin hoitoon. Älä koskaan ota Priligy-valmistetta samanaikaisesti ottamalla mitään edellä mainittuja lääkkeitä. Jos olet käyttänyt näitä lääkkeitä, on välttämätöntä, että sinulla on vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun olet lopettanut hoidon ennen Priligy-hoidon aloittamista.

Jotkin Priligy-valmisteen käytön haittavaikutukset ovat kouristuskohtauksia, heikkoutta tai tuntua valossa, jotka ovat seisoina, mielialan muutokset ja itsemurha-ajatukset tai itsesi vahingoittaminen. Jos sinulla on jokin näistä, lopeta lääkkeen ottaminen ja ota välittömästi yhteys lääkäriin. Jos olet Suomissa, voit ostaa Priligyin kaikista online-myymälöistä, jotka tarjoavat 30 mg x 180 tablettia (Generic Priligy 30mg), joiden kokonaishinta on 0,47 ja ilmainen lentopostitoimitus. Se tarjoaa myös asiakkaille 60 mg 180 tablettia (Generic Priligy 60mg) kokonaishintaan 6,19 sisältäen myös ilmaisen lentopostin. Jotkut muut online-myymälät, jotka tarjoavat Priligyiä Suomissa, ovat esimerkiksi vapaaehtoiset.fi, roguejournals.com, chemistwarehouse.com.au ja zella-mehlis.de. Nämä ovat vain joitakin verkkokauppoja, joita jokainen voi ostaa ja lähettää heille Suomissa. Tarkista paikalliset apteekkikaupat ja kysy lääkäriltäsi, jos olet Suomissa. On myös pieni mahdollisuus, että myös Priligy on saatavilla.

Priligy voi tulla kahdentyyppisiin tabletteihin, kuten Priligy 30 mg ja 60 mg kalvopäällysteisiin tabletteihin. Tämä voi johtua siitä, kuinka paljon annoskäyttöä tarvitaan henkilön tarpeeseen tai tarpeelliseen määrään. Kysy myös lääkäriltäsi lisätietoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *