Priligy – mitä se voisi tehdä suhteeni kumppanini kanssa?

osta Priligy netistä

Priligy Hinta Suomessa

lääke PRILIGY on ennenaikaisen siemensyöksyn hoito 18–64-vuotiailla miehillä, joilla on kaikki seuraavat: siemensyöksy alle 2 minuutissa tunkeutumisen jälkeen, useimmissa tapauksissa, vain vähän stimulaatiota ja ennen kuin ihminen haluaa, ja merkitty henkilökohtaiset ahdistukset ja ihmissuhteiden vaikeudet ennenaikaisen siemensyöksyn seurauksena (ennenaikainen siemensyöksy on miehen ja hänen kumppaninsa ongelma) ja siemensyöksymisen huono hallinta. PRILIGY, joka sisältää vaikuttavana aineena dapoksetiinia, on eräänlainen lääke, jota kutsutaan selektiiviseksi serotoniinin takaisinoton estäjäksi (SSRI), ja se kuuluu lääkeryhmään, joka tunnetaan nimellä muut urologiset lääkkeet. PRILIGY pidentää siemensyöksy-aikaa ja voi parantaa valvontaa siemensyöksyäsi ja vähentää tuskiasi nopeudella siemensyöksyllä. Tämä voi parantaa tyytyväisyyttäsi sukupuoleen. Muutamassa sanassa tämä lääkitys on tarkoitettu ihmisille, jotka tulivat kahteen ja jotka eivät voi olla samanaikaisesti kumppaneita. Se on erittäin hyvä, koska se auttaa miestä tyydyttämään parin ja tuntemaan olonsa hyväksi. Sinulla on myös haittapuoli, jos olet allerginen tälle lääkkeelle: vaikea hengityksen vinkuminen tai vaikeat kasvojen, huulten, kielen tai muiden kehon osien hengitysvaikeudet, ihottuma, kutina tai nokkosihottuma iholla. ennen kuin alat käyttää sitä; Kerro lääkärillesi, jos sinulla on allergioita muille lääkkeille, elintarvikkeille, säilöntäaineille tai väriaineille. Kerro lääkärillesi, jos sinulla ei ole diagnosoitu ennenaikaista siemensyöksyä. Kerro lääkärillesi, jos käytät virkistyslääkkeitä, kuten ekstaasia, LSD: tä, huumeita tai bentsodiatsepiineja. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tai on ollut jokin seuraavista sairauksista paras tapa ottaa tätä lääkettä. Noudata huolellisesti kaikkia lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan antamia ohjeita. Ne saattavat poiketa tässä kirjasessa olevista tiedoista. On normaalia ottaa suositeltu annos yhtenä tablettina (30 mg), joka otetaan tarvittaessa 1-3 tuntia ennen seksuaalista toimintaa. Sinun on otettava se, PRILIGY voidaan ottaa vesialtaalla ruuan kanssa tai ilman ja välttää alkoholia ottaessasi PRILIGYä. Ota tabletti tarvittaessa 1-3 tuntia ennen seksuaalista toimintaa. Älä myöskään ota enemmän kuin yhtä tablettia kerran 24 tunnissa, koska lisääntynyt sivuvaikutusriski ja lisäetu puuttuvat. Koska PRILIGY otetaan vain tarvittaessa, se ei ole ongelma, jos unohdat ottaa sen. Jos otat liikaa, soita heti lääkärillesi tai myrkytystietokeskukseen neuvoa varten tai ota yhteys onnettomuuksiin ja hätätilanteisiin lähimmän sairaalan hoidossa; PRILIGY voi tehdä sinusta pyörtyä tai tunnet huimausta tai unta, kun nouset ylös. Kerro lääkärillesi tai apteekkihenkilökunnalle, jos havaitset jotain seuraavista reaktioista: pahoinvointia, päänsärkyä, huimausta. PRILIGYa toimittaa Suomissa: A. Menarini Suomi Pty Ltd, taso 8, 67 Albert Ave Chatswood NSW 2067 Lääketieteelliset tiedot: 1800 644 542 ® PRILIGY on rekisteröity Berlin-Chemie AG: n rekisteröity tavaramerkki Suomin rekisteröintinumero: AUST R 147946 Tämä kirjasen versio muutettiin maaliskuussa 2018. Saadaksesi tämän kirjasen uusimman version saat osoitteesta www.menarini.com.au/cmi [vA06 -0]"

10 Replies to “Priligy – mitä se voisi tehdä suhteeni kumppanini kanssa?”

  1. Ikääntyessään huomasin, että ennenaikaisesta siemensyöksöstä tuli enemmän ongelma minulle, joten puhuin siitä lääkärilleni ja hän suositteli Priligyä. Aloitin pienemmällä annoksella ja se toimi minulle kuin viehätys, löysin itseni kestävän pidempään kuin minulla on pitkään.

  2. Aluksi ajattelin, että en koskaan ota tätä, koska en tiennyt koskaan parantavani ennenaikaista siemensyöksyäni, mutta olin iloisesti yllättynyt. Nämä jutut toimivat, ja nyt minulla ei ole ollut valituksia kumppaneiltamme. Suosittelisin tätä jokaiselle tunnetulle kaverille.

  3. Käytin priligyä viime kuussa ja olen alkanut nähdä hyviä tuloksia minulle ja tyttöystävälleni menee paremmin seksuaalisesti ja näen itseni pidempään säkissä ja voin sanoa, että olen itsevarmempi ja tunnen paremmin itseäni ja suorituskykyäni.

  4. Oli kylmä joulukuun ilta. Voin haistaa naapureideni Billin ja Jenin takkaa, jopa kasvoni peittävän villahuivin läpi, kun ohitin heidän talonsa matkalla minun. Vanha, nöyrä, yksi muutaman viimeisen kaupungin tiilitalosta, iso erkkerilauta käytti suurimman osan ohikulkijoiden näkemästä Billin ja Jenin talon sivusta. Vaikka eristetty, erkkeri oli riittävän läpinäkyvä, jotta pystyin näkemään heidän varjot. Bill ja Jen lyövät saappaita! Pelaan usein heidän suhteensa kolmantena, joten päätin poptaa heihin. He näkivät minut mielellään. Billillä ja minulla, molemmilla 30-vuotiaillamme, on ollut ongelmia ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa, ja tultuaan Bill tarjosi minulle tavallisen annokseni Priligyä. Kuten aina, olin rock-vaikea loppuun, jättäen sekä Bill että Jen tyytyväisiä.

  5. Mieheni on hiljattain alkanut ottaa Priligyä ennenaikaista siemensyöksyä varten. Seksuaalielämämme on palannut sinne, missä se oli koskaan, ja olen enemmän kuin onnellinen. Tämä on loistava ratkaisu!

  6. Dapoksetiini eliminoituu nopeasti; sen alkuperäinen puoliintumisaika on noin 1,4 tuntia molemmilla annoksilla, verrattuna 21 tunnista 4 vuorokauteen muilla SSRI-valmisteilla14. Dapoksetiinin terminaalinen puoliintumisaika on 18,7 tuntia 30 mg: n annoksella ja 21,9 tuntia 60 mg: n annoksella15. Dapoksetiinin käytön yleisimmät vaikutukset ovat pahoinvointi, huimaus, suun kuivuminen, päänsärky, ripuli ja unettomuus. Hoidon keskeyttäminen haitallisten vaikutusten vuoksi riippuu annoksesta. … Tarvittaessa dapoksetiinilla on hyvin lieviä haittavaikutuksia vähentyneessä libidossa (<1%) ja erektiohäiriöissä

  7. Priligy, ihmiset, joilla on ennenaikaisia siemensyöksyongelmia, näkevät tämän keinona kuulla pettymyksensä, koska tämä auttaa jollain tavalla torjumaan ennenaikaista siemensyöksyä 18–40-vuotiailla aikuisilla.

  8. Priligy auttoi mieheni käsittelemään ennenaikaisia siemensyöksyjä. Priligy antoi hänen nukkua paremmin yöllä tietäen, että hänen vaimonsa oli aina tyytyväinen. Priligyä käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitamiseen 18–64-vuotiailla aikuisilla miehillä. On siunaus tietää, että mieheni on otettava vain 10 mg tästä joka ilta ja hän voi tyydyttää minua sanojen ulkopuolella makuuhuoneessa.

  9. Priligy on suurin asia, jonka olen tavannut auttaa minua ennenaikaisessa siemensyöksyssä. Olen käynyt aiemmin lääkärin luona, josta ei ollut apua, kokeilin tekniikoita, jotka löysin Internetistä ja mikään ei auttanut. Lopulta menin toisen lääkärin luo, joka antoi minulle Priligyn. Koin heti odotetut tulokset ja tunnen olevani täysin takaisin raiteille seksuaalisesti.

  10. Priligy, rakastan sinua. Kuulostaa outolta, mutta kun et ole pystynyt pitämään siemensyöksyjäsi jonkin aikaa, niin tämä lääke on ihme. Nyt voin kestää ja varmistaa, että tyttöystäväni on täysin tyytyväinen ennen kuin olen. Hän on tyytyväinen, ja tuolloin se tyydyttää myös minut. Lisäksi se on hyvä lääke, jolla on vähäiset sivuvaikutukset. Että minäkin pidän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *