Propecia (Finasteridi) ja sivuvaikutukset.

osta Propecia netistä
Mistä Ostaa Propecia

Propecia on finasteridin tuotemerkki, reseptilääke, jota käytetään hoitamaan miesten hiustenlähtöä. Propecia toimii estämällä hormoni päänahassa. Kun näin tapahtuu, Propecia auttaa elvyttämään kadonneita hiuksia ja ehkäisemään lisää hiustenlähtöä. Propecia on hyväksytty käytettäväksi vain miehillä eikä sitä saa käyttää naiset tai lapset. Raskaana olevat tai raskaana olevat naiset eivät saa koskettaa, käsitellä tai joutua kosketuksiin Propecia-tablettien kanssa. Propecia voi imeytyä ihon läpi ja aiheuttaa synnynnäisiä vaurioita miehen vauvan sukupuolielimissä. Särkymätön Propecia-tabletti on päällystetty, mutta niistä tulee vaarallisia, jos ne rikkoutuvat tai murskataan. Raskaana olevien naisten tulisi pestä kädet saippualla ja vedellä ja soittaa heti lääkärille, jos heillä on suora yhteys Propecia-tableteihin. ÄLÄ käsittele Propeciaa, jos PREGNANT! Jos käytät Propeciaa, ota se juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt.

Kuinka käyttää Propeciaa?

Voit ottaa Propeciaa ruoan kanssa tai ilman. Ota Propecia joka päivä tai samaan aikaan joka päivä. Jos unohdat ottaa Propeciaa, älä ota ylimääräistä tablettia. Ota seuraava tabletti, kun seuraava tabletti on maksettava. Propecian ylimääräisten annosten ottaminen ei tee hiuksia kasvamaan nopeammin tai paremmin. Se voi kestää kuukausia ennen kuin huomaat Propecian vaikutukset. Miehet, jotka ottavat Propeciaa, näkevät hiusten kasvun tai hiukset, jotka ovat lakanneet pudottamasta kolmen kuukauden kuluessa tai kauemmin. Propecia ei paranna hiustenlähtöä. Jos lopetat Propecian käytön, hiukset, jotka ovat kasvaneet, häviävät todennäköisesti uudelleen.

Sivuvaikutukset

Kuten kaikilla lääkkeillä, Propecialla on sivuvaikutuksia. Näitä haittavaikutuksia ovat sukupuolikäytön muutos, siemensyöksyongelmat tai erektio, siemennesteiden määrän ja laadun väheneminen. Kerro lääkärillesi kaikista muista lääkkeistä, joita käytät ennen Propecia-valmistetta, sisällyttää lääkkeitä, kasviperäisiä lääkkeitä, vitamiineja ja lisäravinteita. Kerro myös lääkärillesi, jos sinulla on maksavaivoja, eturauhassyöpä tai allergisia reaktioita jollekin lääkkeelle. On olemassa muita riskejä, joita sinun pitäisi tietää Propecian ottamisen yhteydessä. Propeciaa käyttävillä miehillä voi olla lisääntynyt riski eturauhassyövän kehittymiselle. Propecia voi myös häiritä tämän taudin seulontatestejä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolissaan näistä riskeistä. Keskustele lääkärisi kanssa näistä ja muista haittavaikutuksista. Jotkut seksuaaliset haittavaikutukset saattavat jatkua myös Propecian käytön lopettamisen jälkeen, joten on tärkeää ilmoittaa siitä lääkärillesi heti, kun ne ilmenevät. Kun otat Propeciaa, katso näitä vakavampia sivuvaikutuksia. Kerro heti lääkärillesi, jos sinulla on allergisen reaktion oireita, joihin voi kuulua kutina tai nokkosihottuma, kasvojen tai käsien turvotus, turvotus tai pistely suussa tai kurkussa, hengitysvaikeudet tai nieleminen ja rintakipu. Soita lääkärillesi, jos käytät Propeciaa ja kehitätte sivuvaikutuksia, kuten rintojen turvotusta, kipua tai hellyyttä, rintakipuja tai kipua, nänninpoistoa.

Miten saada Propecia verkossa?

Voit saada Propecian lääkäriltäsi tai tilata verkossa. Olen löytänyt monia sivustoja, jotka toimittavat Suomian, mukaan lukien https://viagrastoreaustralia.com/ Niiden hinnat vaihtelevat 40 $ kolmekymmentä pilleriä kohti 216 dollariin kolmesataa kuusikymmentä pilleriä. Ne tarjoavat maksuttoman kuljetuksen missä tahansa järjestyksessä yli kaksisataa dollaria. He hyväksyvät myös VISA ja mastercard.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *