Levitra Hinta Sanna

Levitra hinta > ”></a><br />
<a href=Levitra Ilman Reseptiä Apteekista

Levitra on lääke, jota käytetään ensisijaisena hoitoon erektiohäiriön. Lääkitys Levitra on tuotemerkki vardenafiili, joka laajentaa verisuonia ja parantaa verenkiertoa todella rentouttava lihaksia seinät verisuonten itseään. Kun Levitra auttaa lisäämään veren virtausta kehon muihin osiin, pääpaino tässä tulee harkita sitä erektiohäiriöt lääkitys. Kuten on laita monia lääkkeitä käytetään hoitoon erektiohäiriöt se on vaarallista ottaa Levitra, jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti lääkkeitä, jotka sisältävät nitraatteja, kuten riociguat (Adempas) tai nitraatti huume, kuten nitroglyseriini. Yhdistelmä Levitra ja nämä lääkkeet voivat aiheuttaa äkillistä verenpaineen laskua, joka on vaarallinen ja vakava riski tahansa mies. Se on tärkeää myös pysäyttää Levitra-valmisteen käyttö ja hakeudu välittömästi lääkäriin, jos sinulla ilmenee jokin menetys visio, kun ottaa Levitra. Jos koet kipua, kun ottaa erektio seurauksena ottaen Levitra, tai koet erektio kestää yli 4 tuntia, sinun täytyy hakea apua lääketieteen ammattilainen. Pitkittynyt erektio kutsutaan priapismi voi todella vahingoittaa peniksen kudoksia. Jos koet huimausta tai pahoinvointia aikana seksuaalista toimintaa, tai sinusta tuntuu puutumista tai kipua käsivarteen, rinta, kaula, leuka tai takaisin, se on erittäin tärkeää, että lopetat heti. Nämä oireet voivat olla alkuvaiheessa jotain enemmän vakavia, ja on erittäin tärkeää hakea lääkärin huomiota, kun voit kokea ne ja älä jatka seksuaalista toimintaa. Jotkut ihmiset on allergioita vaikuttava aine Levitra vardenafiili, ja ymmärrettävistä syistä nämä ihmiset osoittavat pidättäytyä käyttää Levitra. Se on tärkeää kuulla lääkärin ja olla totuudenmukainen ja perusteellinen sairaushistoria ennen kuin se päättää ottaa Levitra. Varmista, että paljasta mitään yksityiskohtia siitä, että sinulla voi olla sydänsairaus tai sydänsairaus, sydänkohtaus tai aivohalvaus viimeisten kuuden kuukauden aikana, korkea tai matala verenpaine, kouristukset, suvussa Pitkä QT-oireyhtymä, maksasairaus, munuaissairaus, jokin verisolujen häiriö, kuten sirppisoluanemia, multippeli myelooma tai leukemia. Sinun pitäisi myös paljastaa, jos sinulla on ollut jokin verenvuotohäiriö kuten hemofilia, mahahaava, kuulo-ongelmia, näköhäiriöitä, silmäsairaus, kuten retinitis pigmentosa (joka on perinnöllinen sairaus, silmän), fyysinen epämuotoisuus penikseen (kuten Peyronien tauti) tai jos sinulle on kerrottu, lääkäri, että sinun pitäisi ei nauttia seksuaalista toimintaa muiden terveyteen liittyvistä syistä. Se ei suositella, jos sinulle on määrätty Levitra, ota se vähintään kuusikymmentä menuetti ennen toivottua seksuaalista toimintaa. Kuten mikä tahansa erektiohäiriö lääkitystä, kiihottumisen on mukana huumeiden jotta saavuttaa erektio. Suositellut ensimmäinen annos on 10 mg päivässä, ja suurentaa 20 mg tai pienentää 5 mg voi olla suositeltavaa, kun ensimmäinen annos on ollut kokenut. Niille yli 65-vuotiaita on suositeltavaa ottaa 5mg daily kuusikymmentä minuuttia ennen toivottua seksuaalista toimintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *