Propecia ja sen käytöt miesten hiusten menetyksen tai eturauhasen suurentamiseksi

Voit pysäyttää hiusten menetykset.

miesten Propecia naisille

Osta Propecia

Kaksi kolmasosaa miehistä kokee huomattavan hiusten menetyksen 35-vuotiaana. Jos päätät taistella sen säilyttämiseksi, voimme auttaa hoitosuunnitelmassa ja resepteissä (jos ne hyväksytään).

MITEN SAA ESITTELY?

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on suorittaa online-lääkärikäynti lisensoidun yhdysvaltalaisen lääkärin kanssa varmistaaksesi, että resepti on sinulle sopiva.

Toimitetaanko se ovelleni?

Jos hyväksyt reseptin, voimme lähettää Finasteridesi suoraan apteekistamme kotiovellesi muutamassa päivässä. Yöpyminen on myös saatavana.

Mikä on FINASTERIDE?

Roomalaiset lääkärit voivat määrätä FDA: n hyväksymää Finasteridea (Generic Propecia) ja antaa sinulle hoitosuunnitelman, jonka ovat suunnitelleet tri Tzvi Doron ja tohtori Seth Cohen.

Onko hiusten menetyksen hoito tehokas?

Yhdessä eurooppalaisessa tutkimuksessa miehet, joita hoidettiin 1 mg finasteridillä viiden vuoden aikana, "johtivat 93%: n laskuun suhteessa lumelääkkeeseen viiden vuoden todennäköisyydessä kehittää edelleen hiusten menetystä."

TURVALLISUUSTIETO

Finasteridi ei ole tarkoitettu naisten tai lasten käyttöön, ja raskaana olevat naiset eivät saa käsitellä sitä. Finasteridi alentaa veren PSA-tasoja ja voi lisätä korkea-asteisen eturauhassyövän riskiä. Katso täydelliset turvallisuustiedot kohdasta TÄRKEITÄ TURVATIETOJA …… Tähdet

Kiitos kaiken käsittelystä niin sujuvasti ja tehokkaasti. Kaikki Romanista on ollut hienoa. Olen kiitollinen Romanin avusta ja minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa teistä.

5 Replies to “Propecia ja sen käytöt miesten hiusten menetyksen tai eturauhasen suurentamiseksi”

  1. Unohdin kuinka paljon kaipaan pieniä asioita, kuten heräämistä sängynpäällä. Nyt kun 2 mg: n Propecia-annoksesi ovat vihdoin alkaneet toimia, minulla on tosissaan hiukset sotkea!

  2. Kaksikymmentäluvullani hiukseni alkoivat harventua. Aluksi ajattelin, että se johtui uudesta shampoosta, jota yritin. Lopetin shampoon käytön, mutta hiukset jatkoivat ohuita ja alkoivat sitten tosiaankin pudota. Kävin dermatologilla, joka ehdotti aloittavani Propecian. En todellakaan halunnut aloittaa minkäänlaista lääkehoitoa, mutta olen iloinen siitä. Tämä on toiminut minulle. Hiukseni eivät ole täysin palanneet teini-ikäisihini, mutta ne ovat parantuneet huomattavasti

  3. Aloitin finasteridin ottamisen 30-vuotiaana, koska halusin estää mahdollisimman paljon hiustenlähtöä. Mielestäni näytän hyvältä olevani 35-vuotias ja olen iloinen, että kysyin lääkäriltäni, kun aloin epäillä.

  4. Propecia on 5a-reduktaasin estäjä, joka on tarkoitettu vain miesten hiusten menetyksen hoitoon miehillä. Propecia on saatavana yleisessä muodossa. Propecian seksuaaliset sivuvaikutukset voivat jatkua, kun lopetat sen käytön. Hoidon lopettaminen johtaa vaikutuksen kääntymiseen 12 kuukauden kuluessa. Propecia voi olla vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden kanssa. Propeciaa ei ole tarkoitettu käytettäväksi naisilla. Naisten ei tule käsitellä murskattuja tai rikkoutuneita Propecia-tabletteja, kun he ovat raskaana tai voivat olla raskaana. Propeciaa tulee antaa varoen potilaille, joilla on maksan vajaatoiminta. Propeciaa ei ole tarkoitettu käytettäväksi lapsipotilailla. Propecia Side Effects -lääkekeskus tarjoaa kattavan kuvan saatavilla olevista lääketiedoista mahdollisista sivuvaikutuksista tämän lääkityksen ottamisen aikana. Edellä mainituista haittavaikutuksista väheni ≤0,3%: iin PROPECIA-hoidon viidenteen hoitovuoteen saakka. Terveillä miehillä tehdyssä 1 mg: n päivittäistä finasteridiä koskevassa tutkimuksessa havaittiin siemensyöksymäärän mediaanin laskua 0,3 ml verrattuna lumelääkkeen 0,2 ml: seen 48 viikon hoidon jälkeen.

  5. rintojen arkuus ja laajentuminen. Kerro terveydenhuollon tarjoajallesi kaikista rintojen muutoksista, kuten möykkyistä, kipusta tai nännivajeesta. • masennus; • sukupuolen väheneminen, joka jatkui lääkityksen lopettamisen jälkeen; • allergiset reaktiot, mukaan lukien ihottuma, kutina, nokkosihottuma ja huulten, kielen, kurkun ja kasvojen turvotus; • siemensyöksyongelmat, jotka jatkuivat lääkityksen lopettamisen jälkeen; • kiveskipu; • vaikeudet erektiossa, joka jatkui lääkityksen lopettamisen jälkeen; • miesten hedelmättömyys ja / tai heikko siemennesteen laatu. • harvoissa tapauksissa miesten rintasyöpä. Kerro terveydenhuollon tarjoajallesi, jos sinulla on haittavaikutuksia, jotka häiritsevät sinua tai jotka eivät poistu. Nämä eivät ole kaikkia PROPECIA-valmisteen mahdollisia sivuvaikutuksia. Lisätietoja saat lääkäriltäsi tai apteekista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *