Mitä sinun on tiedettävä Priligystä: Onko se turvallista? Toimiiko se?

Kuten kuka tahansa mies voi todistaa yhdestä kiusallisimmista asioista, joita miehelle voi tapahtua yhdynnän aikana, tapahtuisi tietysti ennenaikainen siemensyöksy. Monet miehet eivät kuitenkaan koskaan hakeudu hoitoon tähän, ja he eivät voi hyvinkin olla edes tietoisia siitä, että sille on olemassa hoitovaihtoehtoja. Vaikka sitä pidetään usein kiusallisena, saatat yllättyä saadaksesi selville, että se saattaa olla hiukan yleisempi kuin mitä alun perin voisi ajatella.

Priligy netistä EU

Tilaa Priligy Netistä

On tunnettua, että noin joka viides mies kärsii tästä ennenaikaisesta siemensyöksestä.

Koska kyse on kiusallisesta aiheesta, kuten aiemmin mainittiin, usein ihminen ei todellakaan hae hoitoa. Jotkut asiat voivat aiheuttaa ennenaikaisen siemensyöksyn, koska se voi liittyä joko stressiin tai ahdistukseen. Kuten voitte kuitenkin kuvitella, ennenaikaisella siemensyöksyllä voi varmasti olla vaikutus suhteisiin, ja helpoin asia luultavasti on istua alas ja puhua sairaudesta voidakseen tuntea olonsa mukavaksi miehesi käytettävissä olevien hoitomenetelmien suhteen. Joskus vain istua alas ja käydä keskustelu puhuakseen siitä voi tehdä paljon vapauttaaksesi sinulle ahdistuksen ennenaikaisesta siemensyöksyyn. Joissakin tapauksissa pelkkä keskustelu voi auttaa ratkaisemaan ongelman yksin, se on silti asia, josta voi helposti puhua lääkärillesi. Lääkärit tietysti auttavat sinua hoitamaan sinua tämänkaltaisissa olosuhteissa olematta arvioivia kyseisestä tilasta.

Sinulla on reseptivaihtoehto Priligyn muodossa.

Priligy on lääkitys, jota käytetään ennenaikaisen siemensyövän hoidossa ja joka on tarkoitettu otettavaksi noin puoli tuntia tunti ennen yhdyntää. Tämä lääkitys on saatavana kahdella eri vahvuusasteella. Tyypillisesti suositellaan yrittämään käyttää alempaa versiota aluksi ja lääkärisi kanssa neuvoteltuaan mahdollisesti vaihtaa korkeampaan versioon, jos sitä tarvitaan sinun tapauksessasi. Yleensä ottaen lääkityksen käytöllä ei ole liikaa kielteisiä sivuvaikutuksia, vaikka sinulla saattaa olla lievä huimaus tai verenpaineen lasku. Jos huomaat lääkityksen sivuvaikutuksia, on tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ja lopettaa lääkityksen ottaminen. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että tästä ei johdu mitään vakavaa.

Kuten useimpien lääkkeiden kohdalla, on tärkeää ymmärtää, että nykyiset käyttämäsi lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Priligyn kanssa tavalla, jota ei ole tarkoitettu.

Siksi lääkärisi tulokset pyytää luetteloa nykyisistä lääkkeistä, kun puhut hänelle Priligy-reseptin vastaanottamisesta. Jos sinulle sopii, voit tietysti vastaanottaa reseptin verkkoapteekkien kautta. Saatat löytää tämän edullisen, jos et halua matkustaa normaaliin apteekkiin ja haluat sen sijaan saada reseptin kotiovellesi. Lääkäri ottaa huomioon henkilökohtaisen sairaushistorian sekä perheesi historian, kun hän valitsee, sopiiko Priligy sinulle.

9 Replies to “Mitä sinun on tiedettävä Priligystä: Onko se turvallista? Toimiiko se?”

  1. Priligy sisältää vaikuttavaa ainetta nimeltään ”dapoksetiini”. Tämä kuuluu lääkkeiden ryhmään, jota kutsutaan selektiivisiksi serotoniinin takaisinoton estäjiksi (SSRI). Priligy voidaan kutsua myös nimellä 'urologinen' lääke. Priligy lisää siemensyöksyyn kuluvaa aikaa ja voi parantaa siemensyöksyn hallintaa. Tämä voi vähentää turhautumista tai hätää nopeaan siemensyöksyyn. Priligyä käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitamiseen 18–64-vuotiailla aikuisilla miehillä. Ennenaikainen siemensyöksy on silloin, kun mies sieppautuu vähän seksuaalisella stimulaatiolla ja ennen kuin mies haluaa. Tämä voi aiheuttaa ongelmia miehelle ja voi aiheuttaa ongelmia seksisuhteissa. 2. Mitä sinun on tiedettävä ennen Priligyn ottamista Älä ota Priligyä, jos: olet allerginen dapoksetiinille tai tämän lääkkeen jollekin muulle aineelle (lueteltu kohdassa 6), sinulla on sydänongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta tai sydämen rytmi, jos sinulla on aiemmin ollut pyörtymistä, sinulla on koskaan ollut maniaa (oireita ovat liiallinen kiihtyneisyys, ärtyneisyys tai kyvyttömyys ajatella selkeästi) tai vaikea masennus, jos sinulla on kohtalainen tai vaikea maksaongelma. käytät: masennuslääkkeitä, nimeltään ”monoaminioksidaasin estäjät” (MAOI) Thoridatsiini, jota käytetään skitsofreniaan. Muut masennuslääkkeet Litium – bipolaaristen häiriöiden lääke Linezolid – infektioiden hoitoon käytettävä antibiootti. Tryptofaani – lääke, joka auttaa nukkumaan mäkikuismaa. – kasviperäinen lääke Tramadol – käytetään vakavan kivun hoitoon. Migreenin hoitoon käytettävät lääkkeet. Älä ota Priligyä samanaikaisesti minkään yllä mainitun lääkkeen kanssa. Jos olet ottanut jotain näistä lääkkeistä, sinun on odotettava 14 päivää lopettamisen jälkeen, ennen kuin voit aloittaa Priligyn käytön. Kun olet lopettanut Priligy-hoidon, sinun on odotettava 7 päivää ennen minkään yllä mainitun lääkkeen käyttöä. Jos et ole varma mitä tehdä, keskustele lääkärisi tai apteekin kanssa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Tietyt sieni-infektiolääkkeet, mukaan lukien ketokonatsoli ja itrakonatsoli Tietyt HIV-lääkkeet, mukaan lukien ritonaviiri, sakinaviiri, nelfinaviiri ja atatsanaviiri Tietyt infektion hoitoon käytettävät antibiootit, mukaan lukien telitromysiini Nefatsodoni – masennuslääke. Katso myös kohta ”Muut lääkkeet ja Priligy”. Älä ota tätä lääkettä, jos jokin yllä olevista koskee sinua. Jos olet epävarma, keskustele lääkärisi tai apteekin kanssa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Lapset ja nuoret Tätä lääkettä ei tule käyttää lapsille tai alle 18-vuotiaille nuorille. Varoitukset ja varotoimet Keskustele lääkärisi, apteekkihenkilökunnan tai sairaanhoitajan kanssa ennen Priligyn käyttöä, jos: Sinulla ei ole diagnosoitu ennenaikaista siemensyöksyä. Sinulla on myös toinen seksuaalinen ongelma, kuten erektiohäiriö. Sinulla on aiemmin ollut huimaus alhaisesta verenpaineesta. Käytät virkistyslääkkeitä, kuten ekstaasia, LSD: tä, huumeita tai bentsodiatsepiineja. Juot alkoholia (ks. kohta ”Priligy ruuan, juoman ja alkoholin kanssa”). Sinulla on koskaan ollut mielenterveysongelmia, kuten masennus, mania (oireita ovat ylihermostuneisuus, ärtyneisyys tai kyvyttömyys ajatella selkeästi), bipolaarinen häiriö (oireisiin sisältyy vakavia mielialan vaihtelut manian ja masennuksen välillä) tai skitsofrenia (psykiatrinen sairaus) Sinulla on epilepsia. Sinulla on aiemmin ollut verenvuotoa tai verihyytymisongelmia. Sinulla on munuaisongelmia, sinulla on tai on riski , korkea silmänpaine (glaukooma). Jos jokin yllä olevista koskee sinua (tai et ole varma), keskustele lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen tämän lääkkeen ottamista. Ennen kuin aloitat tämän lääkkeen käytön, lääkärisi on suoritettava testi varmistaaksesi, että verenpaineesi ei laske liian paljon, kun seisot makuulla. Muut lääkkeet ja Priligy Kerro lääkärillesi tai apteekkihenkilökunnalle, jos parhaillaan käytät, olet äskettäin käyttänyt tai saatat käyttää muita lääkkeitä. Tämä sisältää lääkkeet, joita saat ilman reseptiä, kuten yrttilääkkeet. Tämä johtuu siitä, että Priligy voi vaikuttaa joidenkin muiden lääkkeiden toimintaan. Myös jotkut muut lääkkeet voivat vaikuttaa Priligyn toimintaan. Siksi muiden lääkkeiden käyttö voi vaikuttaa Priligyn enimmäisannokseen, jonka saatat ottaa. Älä ota Priligyä samanaikaisesti minkään seuraavien lääkkeiden kanssa: 'Masennuslääkkeet, nimeltään' monoaminioksidaasin estäjät '(MAOI) Thioridatsiini, jota käytetään skitsofreniaan. Muut masennuslääkkeet Litium – bipolaaristen häiriöiden lääke Linezolid – infektioiden hoitoon käytettävä antibiootti Tryptofaani – lääke, joka auttaa sinua nukkumaan mäkikuismaa – kasviperäinen lääke Tramadol – käytetään vakavan kivun hoitoon. Migreenin hoitoon käytettävät lääkkeet. Älä ota Priligyä samanaikaisesti minkään yllä mainitun lääkkeen kanssa. Jos olet ottanut jotain näistä lääkkeistä, sinun on odotettava 14 päivää lopettamisen jälkeen, ennen kuin voit aloittaa Priligyn käytön. Kun olet lopettanut Priligy-hoidon, sinun on odotettava 7 päivää ennen minkään yllä mainitun lääkkeen käyttöä. Jos et ole varma mitä tehdä, keskustele lääkärisi tai apteekin kanssa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Tietyt sieni-infektiolääkkeet, mukaan lukien ketokonatsoli ja itrakonatsoli Tietyt HIV-lääkkeet, mukaan lukien ritonaviiri, sakinaviiri, nelfinaviiri ja atatsanaviiri Tietyt infektion hoitoon käytettävät antibiootit, mukaan lukien telitromysiini Nefatsodoni – masennuslääke. Kerro lääkärillesi tai apteekkihenkilökunnalle, jos käytät jotain seuraavista lääkkeistä: Muita mielenterveysongelmia kuin masennuslääkkeitä Ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet, kuten ibuprofeeni tai asetyylisalisyylihappo Veren ohentamiseen tarkoitetut lääkkeet, kuten varfariini. Tietyt lääkkeet erektiohäiriöt, kuten sildenafiili, tadalafiili tai vardenafiili, koska nämä lääkkeet voivat alentaa verenpainetta mahdollisesti seisoessaan. Tietyt lääkkeet, joita käytetään korkean verenpaineen ja rintakipu (angina) hoitoon (kuten verapamiili ja diltiatseemi) tai eturauhasen suureneminen nämä lääkkeet voivat myös alentaa verenpainetta mahdollisesti seisoessaan. Tietyt muut sieni-infektiolääkkeet, kuten flukonatsoli. Tietyt muut HIV-lääkkeet, kuten amprenaviiri ja fosamprenaviiri. Tietyt muut infektion hoitoon tarkoitetut antibiootit, kuten erytromysiini ja klaritromysiini Aprepitantti – hoidettaessa pahoinvointi. Jos et ole varma, koskeeko jokin yllä olevista yllä mainituista, keskustele lääkärisi tai apteekin kanssa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Priligy ruuan, juoman ja alkoholin kanssa Älä juo greippimehua 24 tunnin sisällä ennen lääkkeen ottamista, koska se voi lisätä lääkkeen pitoisuutta kehossa. Tämä lääke voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman. Sinun tulee ottaa tämä lääke vähintään yhden täyden lasillisen veden kanssa. Vältä alkoholia ottaessasi tätä lääkettä. Alkoholin vaikutukset, kuten huimaus, unisuus ja hidas reaktio, voivat lisääntyä, jos sitä käytetään tämän lääkkeen kanssa. Alkoholin nauttiminen tämän lääkkeen käytön aikana voi lisätä pyörtymisen tai muiden haittavaikutusten riskiä. Raskaus, imetys ja hedelmällisyys Tämän naisen ei tule käyttää tätä lääkettä. Ajaminen ja koneiden käyttö Voit tuntea uneliaisuutta, huimausta, pyörtyä, keskittymisvaikeuksia ja näön hämärtymistä tämän lääkkeen käytön aikana. Jos koet jonkin näistä tai vastaavista vaikutuksista, sinun tulee välttää ajamista tai vaarallisten koneiden käyttöä. Alkoholin vaikutukset voivat lisääntyä, jos sitä käytetään tämän lääkkeen kanssa. Sinun saattaa olla suurempi riski vammaisuudesta tai pyörtymisestä tai muista sivuvaikutuksista, jos otat tätä lääkettä alkoholin kanssa. Priligy sisältää laktoosia. Tämä lääke sisältää laktoosia (eräänlainen sokeri). Jos lääkäri on kertonut, että sinulla on jokin sokeri-intoleranssi, ota yhteyttä lääkäriisi ennen tämän lääkkeen käyttöä. 3. Kuinka Priligyä otetaan Ota tätä lääkettä juuri sen verran kuin lääkärisi tai apteekkihenkilökunta on määrännyt. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista, jos et ole varma. Suositeltu annos on 30 mg. Lääkäri voi nostaa annoksen 60 mg: aan. Ota lääke vain 1 – 3 tuntia ennen seksuaalisen toiminnan odotettavissa. Älä ota tätä lääkettä useammin kuin kerran 24 tunnissa tai joka päivä. Niele tabletit kokonaisina, jotta vältetään katkera maku, ainakin yhden täyden lasillisen veden kanssa. Tämä voi auttaa vähentämään pyörtymismahdollisuuksiasi (katso 'Pyörtyminen ja matala verenpaine' osiossa 4). Tämä lääke voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman. Tätä lääkettä ei tule käyttää alle 18-vuotiailla tai yli 65-vuotiailla miehillä. Keskustele Priligy-hoidostasi lääkärisi kanssa ensimmäisten 4 viikon tai 6 annoksen jälkeen nähdäksesi, jatkaisiko hoitoa. Jos hoitoa jatketaan, sinun tulee käydä lääkärisi kanssa uudelleen keskustelemaan tästä vähintään kuuden kuukauden välein. Jos otat enemmän Priligyä kuin sinun pitäisi Kerro lääkärillesi tai apteekkihenkilökunnalle, jos olet ottanut enemmän tabletteja kuin sinun pitäisi. Voit tuntea pahoinvointia tai olla sairas. Jos lopetat Priligy-hoidon, keskustele lääkärisi kanssa ennen lääkkeen lopettamista. Sinulla voi olla unihäiriöitä ja huimausta, kun lopetat tämän lääkkeen käytön, vaikka et olekin ottanut sitä päivittäin. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tämän lääkkeen käytöstä, kysy lääkäriltäsi, apteekista tai sairaanhoitajalta. 4. Mahdolliset sivuvaikutukset Kuten kaikki lääkkeet, tämäkin lääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia, vaikka kaikki eivät kuitenkaan niitä saa. Lopeta Priligyn ottaminen ja ota yhteys lääkäriisi heti, jos: Sinulla on kouristuksia (kouristuksia) Sinusta pyörtyä tai tunnet olosi kevyeksi noustessasi noustaessasi Huomaat mielialan muutoksia. Sinulla on ajatuksia itsemurhasta tai itsesi vahingoittamisesta. Jos huomaat jotain yllä olevista, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriisi. Pyörtyminen ja matala verenpaine Tämä lääke voi tehdä sinusta pyörtyä tai verenpaineesi laskea noustessasi seisomaan. Tämän vähentämiseksi: Ota tämä lääke vähintään yhden täyden lasillisen veden kanssa. Älä ota tätä lääkettä, jos olet kuivunut (kehossasi ei ole tarpeeksi vettä). Näin voi tapahtua, jos: Sinulla ei ole ollut mitään juotavaa viimeisen 4-6 tunnin aikana. Sinulla on hikoiltu jo pitkään. Sinulla on sairaus, jossa on korkea lämpötila, ripuli tai olet sairas. Jos sinusta tuntuu, että saatat pyörtyä (kuten huonovointisuus, huimaus, kevyt pää, sekava, hikinen tai epänormaali syke) tai tunnet olosi kevyeksi, kun seisot, nojaudu heti, niin että pääsi on alempi kuin muu kehosi tai istu pääsi kanssa polvien välillä, kunnes tunnet olosi paremmaksi. Tämä estää sinua putoamasta ja vahingoittamasta itseäsi, jos heikot. Älä seiso nopeasti sen jälkeen, kun olet pitkään istunut tai maannut. Älä aja autoa tai käytä työkaluja tai koneita, jos tunnet heikotusta ottaessasi tätä lääkettä. Kerro lääkärillesi, jos olet heikentynyt ottaessasi tätä lääkettä. Hyvin yleiset haittavaikutukset (voi esiintyä useammalla kuin yhdellä miehestä 10: stä): Huimausta päänsärkyä Pahoinvointia. Yleiset haittavaikutukset (voi esiintyä korkeintaan yhdellä miehestä 10: stä): Ärtyneisyys, ahdistuneisuus, levottomuus tai levoton tunne Tunnottomuus tai nastan ja neulojen vaikeus Erektion saavuttamisen tai pitämisen vaikeudet Normaalia suurempaa hikoilua tai punoitusta Ripuli, ummetus tai tuuli mahassa kipu, turvotus tai pahoinvointi Unihäiriöt tai oudot unet Tunne väsyneestä tai unisesta, haukotuksesta Tukkeutunut nenä (nenän tukkeuma) Verenpaineen nousu Verenpaineen nousu Vaikeudet keskittyä Vapina tai vapina Vähemmän kiinnostusta sukupuolesta Korvien soiminen Korvien hämärtyminen Näön hämärtyminen Ruuansulatushäiriöt Suun kuivuminen. Melko harvinaiset sivuvaikutukset (voi esiintyä korkeintaan yhdellä sadasta miehestä): pyörtyminen tai huimausta seisoessaan (katso edellä annettuja neuvoja) mielialan muutokset, liian kiihottunut tunne tai vainoharhaisuus tunne sekavaksi, häiriintyneeksi tai kyvyttömyydeksi ajatella selvästi hidas tai epäsäännöllinen syke tai sydämen lyöntitiheyden lisääntyminen Sukupuolen menetys, orgasmin saavuttamiseen liittyvät ongelmat Tunne heikosta, sedatiivisesta, uneliaisesta tai väsyneestä Tunne masentuneena, hermostuneena tai välinpitämättömänä Kuumana, närkäisevänä, epänormaalina tai humalassa Näköongelmat, silmäkipu tai laajentuneet pupillit Matala tai korkea verenpaine Tunne kutina tai kylmä hiki Spinning-tunne Epänormaali maku Hampaiden hionta. Harvinaiset sivuvaikutukset (voi esiintyä korkeintaan yhdellä tuhannesta miehestä): Huimauksen tunne rasituksen jälkeen Äkillinen unen alkaminen Suoliston kiireellisyys. Haittavaikutusten ilmoittaminen Jos sinulla on haittavaikutuksia, keskustele lääkärisi, apteekkihenkilökunnan tai sairaanhoitajan kanssa. Tämä sisältää mahdolliset haittavaikutukset, joita ei ole mainittu tässä selosteessa. Voit myös ilmoittaa sivuvaikutuksista suoraan keltaisen kortin järjestelmän kautta osoitteessa http://www.mhra.gov.uk/yellowcard tai etsiä MHRA keltaista korttia Google Playsta tai Apple App Storesta. Ilmoittamalla sivuvaikutuksia voit auttaa antamaan lisätietoja tämän lääkkeen turvallisuudesta. 5. Priligyn säilyttäminen Tämä lääkevalmiste ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita. Pidä lääke lasten ulottumattomissa. Älä käytä tätä lääkettä pakkauksessa mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän (EXP) jälkeen. Viimeinen käyttöpäivä tarkoittaa kuukauden viimeistä päivää. Älä heitä lääkkeitä viemäriin tai talousjätteisiin. Kysy apteekista, kuinka heittää lääkkeitä, joita et enää käytä. Nämä toimenpiteet auttavat suojelemaan ympäristöä. 6. Pakkauksen sisältö ja muut tiedot Mitä Priligy sisältää – Vaikuttava aine on dapoksetiini. Jokainen tabletti sisältää 30 mg tai 60 mg dapoksetiinia hydrokloridisuolana. Muut aineosat ovat: Tabletin ydin: laktoosimonohydraatti, mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium, kolloidinen vedetön piidioksidi, magnesiumstearaatti. Tabletin päällyste: laktoosimonohydraatti, hypromelloosi, titaanidioksidi (E171), triasetiini, musta rautaoksidi (E172), keltainen rautaoksidi (E172). Miltä Priligy näyttää ja pakkauksen sisältö Priligy 30 mg kalvopäällysteiset tabletit ovat vaaleanharmaisia, pyöreitä, kuperoita, halkaisijaltaan noin 6,5 mm, ja niiden toisella puolella on kolmiossa merkitty "30". Priligy 60 mg kalvopäällysteiset tabletit ovat harmaita, pyöreitä, kuperoita, halkaisijaltaan noin 8 mm, ja niiden toisella puolella on merkintä ”60”. Tabletit toimitetaan yhdenmukaisina moninkertaisina läpipainopakkauksina, jotka sisältävät 1, 2, 3 ja 6 kalvopäällysteistä tablettia. Jotkut lääkkeet eivät sovellu ihmisille, joilla on tietyissä olosuhteissa, ja joskus lääkettä voidaan käyttää vain erityisen huolellisesti. Näistä syistä on tärkeää, että lääkäri tietää ennen dapoksetiinin ottamista: Jos sinulla on taipumus heikentyä. Jos sinulla on sydänsairaus. Jos sinulla on verenvuoto- tai hyytymishäiriö. Jos sinulla on epilepsia. Jos sinulla on joskus ollut mielenterveysongelmia, jotka aiheuttavat ”korkeita” tai ”matalia” tunnelmia, kuten bipolaarinen häiriö, masennus tai mania. Jos sinulla on kohonnut silmäpaine, glaukoomaksi kutsuttu tila. Jos sinulla on maksan toimintaongelmia tai jos sinulla on munuaisten toimintaongelmia. Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio lääkkeelle. Jos käytät muita lääkkeitä. Tähän kuuluvat kaikki lääkkeet, joita voi ostaa ilman reseptiä, sekä yrtti- ja täydentävät lääkkeet.

  2. Minulla oli ongelma olla kaveri, joka on niin sanotusti aina ensimmäinen. Päätin kokeilla Prillgyä ja se toimi hyvin! Nyt minulla on paljon enemmän aikaa säkissä ja voin tehdä rakastajistani ensimmäisiä!

  3. Priligy on tehnyt minusta jälleen onnellisen ihmisen. Aluksi en saanut tuloksia, joita odotin ja halusin. Sain erektio, mutta se ei kestänyt tarpeeksi kauan, vain hetkiä. Kun annostani kasvatettiin, se teki juuri sen, mitä halusin sen tekevän, ja nyt minulla on jälleen tyydyttävät seksuaaliset kokemukset ja samoin vaimoni

  4. Priligy muuttaa elämäni. Minulla oli klassinen yhden minuutin mies. Yksi tyttö nauroi jopa kasvoissani, kun olin valmis 27 sekunnissa. Nyt kumppaneilleni taataan melko paljon hyvää aikaa. Suosittelen sitä.

  5. Priligy saa minut tuntemaan olevani jälleen 20-vuotias. Suosittelen ehdottomasti kokeilemista, jos sinulla on ongelmia ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa.

  6. Sinulla on aivot (kouristukset) Sinusta pyörtyä tai tunnet olosi kevyeksi noustessasi noustaessasi Huomaat mielialan muutoksia. Sinulla on ajatuksia itsemurhasta tai itsesi vahingoittamisesta. Jos huomaat jotain yllä olevista, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriisi.

  7. sisältää yksityisesti aktiivista aineosaa, ja sen tyyppinen lääke lisää henkilökohtaisesti aikaasi ja voi parantaa hallintaa ja vähentää kärsimystäsi siitä, kuinka nopeasti siemensyöksyt. yksityisesti voidaan kutsua myös nimellä urologinen lääketiede. Prililyä käytetään ennenaikaisten hoitoon.

  8. Ennenaikainen siemensyöksy voi sanoa hyvästit nyt kun otan priligyn !! En usko, että vaimoni on koskaan ollut onnellisempaa saada minut sänkyyn haha !! En voinut suositella tätä tuotetta tarpeeksi kaikille, jotka kärsivät tämän ongelman kiusallisista ongelmista

  9. Priligy on loistava valinta, jos olet mies, joka ei voi pitää siemenään taskussa yli muutaman minuutin. Kestiin hetken ja varmistin, että tyttöystäväni oli se, joka tuli ensin, mitä ei koskaan ollut tapahtunut minulle ennen! Hyvä lääke, hyviä aikoja makuuhuoneessa. Hyvin vähän, jos ollenkaan, sivuvaikutuksia, mikä on vielä parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *