Hiustenlähtö ja Propecia.

Propecia (finasteridi) on lääke, jota käytetään hoitamaan androgenetic alopeetsiaa miehillä. Tätä kutsutaan myös "miesmallin kaljuudeksi". Propecian yleistä muotoa kutsutaan finasteridiksi. Finasteridi on dihydrotestosteronin (DHT) estäjä, joka osallistuu hiustenlähtöön. DHT: n uskotaan edistävän miesten kaljuuntumista. Finasteridi toimii estämällä testosteronin muuttuminen päänahaksi DHT: ksi. Sen on todettu alentavan DHT-seerumitasoja päänahassa jopa 60%! Propeciaa voidaan käyttää myös hyvänlaatuisen eturauhasen hypertrofian (tai eturauhasen laajentumisen) oireiden hoitoon, joita monet vanhemmat miehet kamppailevat. Vaikka olen maininnut testosteronia, miesten ei pidä huolehtia tästä lääkkeestä, jotka vaikuttavat testosteroniin muualla elimistössä. Propecia estää vain testosteronin muuntumista päänahassa ja se ei sekoita seerumin testosteronitasoihin muualla elimistössä.

Propecia tilaaminen ulkomailta

Propecia Online Finland

Onko Propecia todella toimi?

Hyvä uutinen Propeciasta on, että se todella toimii. Meta-analyysi, jossa verrattiin lumelääkettä (sokeripillereitä) ja Propeciaa, havaitsi, että 48 kuukauden kuluttua Propeciaa käyttäneiden miesten hiusten määrä oli 24% verrattuna miehiin, joille juuri annettiin lumelääkettä. Tutkimuksissa on myös todettu, että Propecia on hyvä täydentämään hiuksia kaikkialla päänahassa, mukaan lukien etupään hiuspohja. Tutkimuksissa todettiin, että teho oli suurin nuorimmilla miehillä (18–41). Propecia on tabletti, joka voidaan ottaa suun kautta kerran päivässä ruoan kanssa. Suositeltu annos on 1 mg päivässä. FDA: n suosituksissa todetaan, että voit ottaa Propeciaa ruoan kanssa tai ilman. Täydellisten vaikutusten saamiseksi on suositeltavaa, että Propecia otetaan vähintään vuoden ajan ja että lääkettä tulee ottaa jatkuvasti, jotta vaikutukset näkyvät edelleen. Tutkimukset ovat osoittaneet hiusten kasvun tehon vähenemisen sen jälkeen kun Propecia-hoito lopetettiin 6-9 kuukauden ajan. On joitakin sivuvaikutuksia, jotka on otettava huomioon, kun otetaan huomioon Propecia. BPH: n osalta Propecia on otettava vähintään 6 kuukautta, jotta voidaan määrittää, hyötyykö potilas.

Sivuvaikutukset

Merkittävin sivuvaikutus, joka on useimpien miesten varoittaminen Propecian ottamisesta, keskittyy seksuaalisen toiminnan vähenemiseen. Tähän kuuluvat erektiohäiriöt, heikentynyt libido ja vaikeudet siemensyöksyä. Näiden haittavaikutusten riski pahenee iän myötä. Muut haittavaikutukset, joita nähdään harvinaisina Propecialla, ovat gynekomastia (joka on rintojen laajentuminen), kivesten kipu ja masennus. Annostusmuutoksia tai vaikutuksia munuaisiin ei ole. Propecia metaboloituu kuitenkin voimakkaasti maksassa, joten maksan vajaatoimintaa sairastavien potilaiden on käytettävä varovaisuutta. Valitettavasti Propecian käyttö on liittynyt korkean asteen eturauhassyövän lisääntymiseen – tämä on kuitenkin vain yhdistys, joka voisi johtua sen käytöstä BPH: lla (potilaat, joilla on joka tapauksessa suurempi riski eturauhassyövän kehittymiseen). Propeciaa ei saa käyttää raskaana oleville naisille. Tämä koskee myös, jos tabletit murskataan tai rikkoutuvat millään tavalla ja ne joutuvat kosketuksiin raskaana olevan naisen ihon kanssa. On havaittu, että Propecia voi vaikuttaa haitallisesti sikiön kehitykseen. Propeciaa voidaan ostaa Suomissa noin 0,56: een pilleriä kohti tai 54: lle 60: lle pillerille. Voit ostaa sen verkossa.

4 Replies to “Hiustenlähtö ja Propecia.”

  1. Olen kärsinyt kohtalaisesta hiustenlähtöstä ja olen erittäin tyytyväinen tähän käsittelyyn saaduista tuloksista. Hiukset ovat paljon paksumpia kuin kuusi kuukautta sitten.

  2. Minulla on ystävä, joka on käyttänyt Procepiaa viimeisten 6 kuukauden aikana. Tuolloin tulokset ovat olleet uskomattomia. Ennen Procepian käyttöä hänen päänahansa oli selvästi näkyvissä kaljuuntumisen oireilla. Procepian käytön jälkeen voin tuskin huomata kaljuuntumista ja tulokset ovat vain kuukauden kuluttua.

  3. Olin menettämässä hiuksiani ja menettänyt toivoni. Propecia antoi minulle hiukset takaisin, samalla kun palautin itseluottamukseni. Suosittelen sitä innokkaasti.

  4. 37-vuotiaana miehenä, joka on lähes täysin kalju, kuinka kauan minun pitäisi odottaa käyttävänsä Propeciaa ennen kuin aloin nähdä tuloksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *